Home Zaštita životne sredine Tretman voda Tretman vazduha Galvanizacija Proizvodnja proizvoda od gume Hidraulika i pneumatika Projektovanje izvođenje i konsalting


O nama

Reference

Kontakt

 

 

English language O nama
1

Tehnikum je firma koja je počela sa radom 1990. god. Tim stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom, koji su bili na raznim usavršavanjima u zemlji i inostranstvu (USA, Nemacka), pruža našim partnerima optimalna rešenja pri donošenju strateški važnih odluka za njihov biznis u segmentu projektovanja, proizvodnje, zaštite životne sredine, ekologije, reciklaže. Iza sebe imamo preko 1000 uspešno realizovanih zahteva naših kupaca.

Osnovne delatnosti preduzeća "TEHNIKUM" d.o.o.:

 • Projektantske i kosultantske usluge iz oblasti zaštite životne sredine i ekologije
 • Proizvodnja opreme za zaštitu životne sredine (ekotankvane, ekokontejneri, separatori ulja i masti, i dr.)
 • Projektantske i kosultantske usluge iz oblasti upravljanja svih vrsta otpada i reciklaže
 • Projektovanje, proizvodnja, montaža sistema i uređaja za prečišćavanje otpadnih voda iz galvanizacija, mlekara, klanica, lakirnica, parionica drveta, farbara i dr.
 • Projektovanje, proizvodnja i montaža sistema za prečišćavanje pijaćih voda
 • Projektovanje, proizvodnja i montaža sistema za prečišćavanje zagađenog vazduha (dimljenje mesa, farbanje drveta i metala, spalionice životinjskog otpada, pržionice kafe, pečenjare, roštiljske radnje, proizvodnja sredstava za zaštitu bilja, proizvodnja predmeta od poliesterskih smola, i dr.)
 • Proizvodnja delova od tehničke gume (zaptivke, valjci, profili, gumiranje točkova,itd...)
 • Projektovanje, proizvodnja i remont hidrauličkih i pneumatskih komponenti i instalacija (cilindri, ventili, pumpe,
  menjači…)
 • Tehnološki projekti za sve procese bazne i hemijske industrije, metalurgije, metaloprerađivačke i drvne industrije, proizvodnja i prerada plastičnih masa i predmeta od plastičnih masa, proizvodnja boja i lakova, proizvodnja sunđera, dr.
 • Izrada studija opravdanosti i studija izvodljivosti

Svi naši uređaji i sistemi ispunjavaju važeće evropske i domaće norme.

Misija
1

Misija preduzeća “TEHNIKUM” d.o.o je da svojim znanjem, iskustvom, stručnošću, multidisciplinarnošću i novim idejama pomogne u očuvanju prirodnih i drugih resursa, održivom razvoju, očuvanju prirodnih vrednosti i širenju ekološke svesti. Nova rešenja u zaštiti vode, vazduha i zemljišta, upravljanja otpadom, namenjena su preduzećima koja se bave proizvodnim delatnostima svih profila (industrija, prehrana, energetika, poljoprivreda, reciklaža), a kojima su važni kvalitet, poštovanje svih mera zaštite životne sredine i ekonomska opravdanost. To su na prvom mestu naši kupci i dugogodišnji partneri, društvo u kome živimo i radimo, lokalna Zajednica uz poštovanje principa da svojim radom ne narušavamo sklad prirode koja nas okružuje.

Vizija
1

Naša Vizija je da ostanemo poželjan partner, poznat po visokom nivou kvaliteta proizvoda i usluga, poštenim i brižno negovanim odnosima i zaštiti interesa naših kupaca i partnera, zaposlenih radnika i vlasnika preduzeća. Naša obaveza je da pratimo savremene svetske trendove i dostignuća u primeni novih materijala i tehnologija, da poštujemo i negujemo najstrožije kriterijume i merila zaštite životne sredine.